Lär dig hur vi knyter ihop människor och städer

Framtiden ska gå på räls. Vi står för infrastrukturen. Har du någonsin undrat vad som krävs för att skapa hållbar transportinfrastruktur för morgondagen?

Nordisk lokalkännedom

Att ha koll på möjligheter, utmaningar och behov i Norden är grundläggande för att ta sig an projekt med en positiv inverkan på samhället.

Komplex planering

En bra start är avgörande för alla framgångsrika projekt. Upp till 100 personer, ingenjörer, rådgivare och miljöspecialister kan vara involverade samtidigt som planerar hur projektet ska lösas.

Bred expertis

Att bygga järnvägsinfrastruktur kräver ett enormt utbud av kompetens och erfarenhet. Vi har allt. Kompetens och kapacitet över gränserna säkerställer kontinuerlig tillväxt. Att vara en totalleverantör skiljer oss från våra konkurrenter.

Maskineri i full symfoni

När projektet är vunnet och planeringen är klar börjar den stora festen. Läs mer om de viktigaste expertområdena i våra projekt.

Vi bryr oss

Vi vill att våra projekt ska påverka människor. Men så lite som möjligt medan arbetet pågår. Vi försäkrar dig; om vi måste stänga linjer eller vägar under en kort period så arbetar vi dagar och nätter för att bygga något som du kommer att trivas med inom en snar framtid.

Vi kan göra allt

Att bygga och underhålla järnvägar är vår kärnverksamhet. Men praktiskt taget kan vi bygga vilken typ av infrastruktur som helst, till exempel broar och hamnar. Vi är ständigt på jakt efter människor som vill göra mer med oss.

Slutet är början

När vi lämnar byggarbetsplatserna börjar projekten äntligen leva. I slutändan gör våra hållbara och effektiva transportlösningar människors vardag lite lättare. Det är det som driver oss.