Jobba i NRC Group

Vi växer, och vi behöver fler huvuden, hjärtan och händer till att bygga framtidens hållbara infrastruktur.

Att jobba med oss ska vara meningsfullt, lärorikt, utvecklande och tryggt. Det här kan du förvänta dig av din karriär i NRC Group:

Du kan göra skillnad

Många av våra projekt är stora och komplexa. Ändå kommer du snabbt att förstå att det vi levererar är infrastruktur, inte byråkrati. Här kan du utmana etablerade sanningar för att arbeta mot mer effektiva och hållbara lösningar som gynnar många människor, varje dag, i generationer framöver. Genom samarbete över projekt och länder lär vi oss mycket av varandra.

Du sätter spår i samhället

När vi knyter samman städer och människor bygger vi inte bara hållbar infrastruktur, vi gör det också på ett hållbart sätt. Genom bra val av material, maskiner och processer, genom att investera i ny teknik och inte minst investera i mångsidig kompetens bygger vi framtidens transportlösningar. Våra ambitiösa mål i att minska utsläppen återspeglas i hur vi löser våra uppgifter och hur du utför ditt arbete.

Du får ett jobb att trivas på

Vi är måna om att alla ska må bra på jobbet. Detta gäller alla roller, och det kommer du att märka från dag ett. Öppenhet och tillit är nyckelord för vår kultur, så om du vill det så kan du tidigt få både ansvar och ägandeskap. Du får även kollegor med gott humör och en arbetsplats som värdesätter att vara tillsammans.

Du kommer att utvecklas

Vi gör det möjligt för dig att utvecklas och lära dig mer under din karriär hos oss. Genom NRC-skolan får alla utbildningar och skräddarsydda kurser. Vi värdesätter engagemang och driv, och vill främja talanger. Om du går in i en ledarroll kan du få möjlighet att delta i ett omfattande ledarutvecklingsprogram.

Du är trygg på jobbet

Ingenting är viktigare för oss än din säkerhet. Det gäller socialt och fysiskt, oavsett om du sitter på ett kontor eller jobbar ute i projekten. Att bygga en bra kultur för hälsa och säkerhet är en viktig del av våra utbildningar. Du måste komma hem från jobbet säkert varje dag. Om din livssituation förändras möter vi dig med stöd och flexibilitet.

Möt människorna i NRC Group

På NRC får jag en varierad vardag i ett stabilt företag, och det är roligt att vi har olika grenar som ger möjligheter att utbilda sig vidare åt flera håll.

Sofia Johansson

Entreprenadingenjör

Vi har ett bra samarbete både mot internt och externt mot våra kunder. Vi är som en familj, utan att vara familj!

Tomas Leinonen

Nivellör

På NRC får vi arbeta med projekt som gör skillnad för och förenklar vardagen för många personer, det är häftigt. Dessutom värnar NRC om sin personal och ens välmående.

Glenn Andersson

Platschef

Jag trivs på NRC för vi har en sån stor bredd och kompetens, jag lär mig något nytt varje dag!

Amanda Thoren

Kvalitetssamordnare

Det är kul att arbeta på NRC för de tar hållbarheten på allvar, låter mig utvecklas och hjälper mig att nå mina mål.

Christian Kärrman

Arbetsledare

Jag trivs så bra på NRC för att det finns så många mysiga insektshotell för mig att ligga och vila i!

Christoffer Nathell

Arbetsledare

Våra värderingar

Omtänksamma
Omtänksamma

Vi stöttar och utvecklar våra medarbetare, tar ansvar för säkra arbeten, och bidrar till ett samhälle som håller – bortom morgondagen.

Pålitliga
Pålitliga

Våra starka värderingar vägleder vårt arbete. För oss är tidsplan, budget och kvalitet löften, och löften är till för att hållas.

Företagsamma
Företagsamma

Vi levererar infrastruktur, inte byråkrati. Vi drivs av att skapa bra affärer, och att alltid leverera den bästa möjliga lösningen.

Välkommen till NRC Group Sverige!