Välkommen Anders Gustafsson

Idag är vi glada att kunna önska Anders Gustafsson välkommen till oss som CEO i NRC Group

Dela:

Ny CEO i NRC Group

Anders har över 30 års industriell erfarenhet. Han har tidigare haft ledande och verkställande roller under tjänstgöring på NCC från 2003 till 2013, då han började sin anställning på Svevia, ett svenskt offentligt ägt företag, specialiserat på väg- och anläggningsarbeten med en omsättning på 12 miljarder SEK och runt 2 300 anställda. Där Anders var VD och koncernchef mellan 2017 och 2023.

”Jag är väldigt glad för att få starta i NRC Group idag. Jag ser fram emot att lära känna nya kollegor och projekt i alla tre länder. Tillsammans ska vi fortsätta att framgångsrikt utveckla NRC Group”, säger Gustafsson.

Anders är svensk medborgare och bor i centrala Stockholm tillsammans med sin fru och två vuxna döttrar. Han har en magisterexamen i ekonomi och en Executive MBA från Stockholms universitet. På fritiden gillar han att spendera tid med sin familj och vänner, spela golf och löpa utomhus.

Som CEO för NRC Group leder Anders Gustafsson ett av Nordens största infrastrukturföretag. NRC Group har cirka 2 000 anställda och verksamhet i Norge, Sverige och Finland. VD för NRC Group Norway är Arild Moe. NRC Group Finland leds av Harri Lukkarinen, medan NRC Group Sweden leds av Niklas Sundel.